« terug naar vorige pagina

Online spreekuur

LET OP: We ontmoeten elkaar online. Het is dus niet de bedoeling dat u naar de praktijk komt!


Wat is een online spreekuur?

Via onderstaande link kunt u een afspraak inplannen. Na het kiezen van een dag en tijd en het invullen van uw naam en e-mailadres ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail staat een link naar de online omgeving waarin wij elkaar kunnen ontmoeten op het moment dat is afgesproken. U kunt met uw telefoon of computer vanuit uw eigen omgeving deelnemen en hoeft hiervoor geen app of speciale software te downloaden om hieraan deel te nemen. 

 

Waarvoor is dit online spreekuur bedoeld?

Dit spreekuur is bedoeld voor eenvoudige, korte vragen of klachten, die in ongeveer 5-10 minuten besproken kunnen worden. Per consult kunt u één vraag of klacht bespreken. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden. Als blijkt dat een klacht meer tijd nodig heeft, wordt u gevraagd een nieuwe afspraak voor het fysieke spreekuur te maken. Dit spreekuur is niet bedoeld voor klachten waarbij lichamelijk onderzoek nodig is. Denk hierbij aan oorpijn, polsklachten na een val, buikpijn enzovoort.

 

Belangrijk om te vermelden:

WeSeeDo voldoet aan de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Zij voldoen aan de regelgeving van de AVG en zijn tevens ISO 27001, NEN 7510 en NEN 7512 gecertificeerd. Er wordt gebruik gemaakt van end-to-end encryptie.


AFSPRAAK MAKEN