« terug naar vorige pagina

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Op iedere werkdag is er spreekuur. U moet altijd een afspraak maken voor het spreekuur, het inloopspreekuur is op dit moment vanwege corona gesloten. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Een afspraak duurt 15 minuten. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De huisarts beoordeelt zelf of een huisbezoek noodzakelijk is.

Online

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor het online spreekuur. Dit doet u via het tabblad “online spreekuur” in het hoofdmenu. Het is nog niet mogelijk om via MijnGezondheid.net een afspraak te maken voor het spreekuur in de praktijk.