« terug naar vorige pagina

Spreekuren van andere zorgverleners

In Gezondheidscentrum ’t Plein houden verschillende zorgverleners spreekuren. Deze zorgverleners zijn apart bereikbaar en niet via de huisartsenpraktijk.

Romy Nijssen, diëtiste

Diëtiste Romy Nijssen houdt op maandag- en dinsdagmiddag spreekuur op afspraak. Zij ziet patiënten met gewichtsproblemen, diabetes mellitus, hart- en vaatproblematiek, COPD en darmklachten. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met haar op 06-21 39 68 02 of info@romynijssen.nl 

 

 

Maaike Dorgelo, podotherapeute

Op dinsdagochtend en donderdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur houdt podotherapeute Maaike Dorgelo spreekuur. U kunt een afspraak maken via de afsprakenbalie van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Het telefoonnummer is 0251-26 55 55.

Vijf Meren Kliniek, KNO-arts

Op maandag en woensdag houdt de KNO arts van de Vijf Meren Kliniek spreekuur. Een afspraak maken kan telefonisch op 023-2248422 of online: Maak een afspraak – Vijfmeren kliniek.

Spaarne Gasthuis, Pijnpoli

Op maandag houdt een specialist van de Pijnpoli spreekuur. Een afspraak kunt u maken op nummer 023-224 01 90 of via de website Pijn bestrijding Spaarne Gasthuis.

Kinder- en jeugdpsychologie

Marion van den Broek houdt spreekuur in ons gezondheidscentrum. Zij is GZ-psycholoog en IMH-specialist DAIMH. Een afspraak kunt u maken via telefoonnummer 06 – 308 56 330. Voor meer informatie kunt u kijken op haar website: Home | PraktijkvandenBroek | kinder- en jeugdpsychologie.