Nieuwsberichten

 • De praktijk is tot nader orde gesloten voor nieuwe inschrijvingen. 

 • Begin september ’22 hebben wij twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen! Moesha is ons team met assistentes komen versterken. Ook zij werkt 4 dagen per week. Ingrid is praktijkondersteuner en zal zich voornamelijk gaan richten op de ouderenzorg. Ingrid werkt op woensdag. 

 • Alle zorg die op advies of verwijzing van de huisarts plaats vindt gaat mogelijk van uw eigen risico af of wordt niet vergoed. Denk hierbij aan röntgenfoto’s, bloed afname, verwijzing naar de specialist in het ziekenhuis, de psycholoog enzovoort.

  Het is voor ons onmogelijk om elke patiënt hierin te voorzien van informatie op maat. Dit is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Voor passende en juiste informatie verwijzen wij u naar uw zorgverzekeraar. Voorkom onverwachte kosten door de zorgverzekeraar te raadplegen voordat u de afspraak heeft of het onderzoek laat plaats vinden!  

 • U zult het ongetwijfeld in de media hebben meegekregen. Door de COVID pandemie en personeelstekorten is er veel zorg uitgesteld en zijn er lange wachttijden.

  Wij krijgen dagelijks de vraag of wij een afspraak kunnen vervroegen. Helaas kunnen wij dit niet voor u doen. Alleen wanneer iets medisch gezien spoedeisend is kunnen wij dit voor u doen.

  Mocht u verwezen zijn met klachten die medisch gezien niet spoedeisend zijn maar de wachttijd voor u te lang zijn dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

  Voor contactgegevens van het bemiddelingsbureau van uw eigen zorgverzekeraar kunt u kijken op www.zorgverzekeraars.nl/zorgbemiddeling/.

 • Wij zijn een NPA- geaccrediteerde huisartspraktijk! Begin november 2022 is ons keurmerk verlengd voor 3 jaar.