Nieuwsberichten

 • Per 4 maart ’24 hebben wij ons team uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. Chantal is ons team met assistentes komen versterken. Rahik Harjan zal komend jaar als huisarts in opleiding aan onze praktijk verbonden zijn. 

 • Het is mogelijk om online een afspraak te maken voor het spreekuur van onze huisartsen en POH-s. Dit doet u via MijnGezondheid.net (MGn).  KLIK HIER 

  LET OP: in de zomermaanden is het vanwege vakanties maar beperkt mogelijk om online een afspraak in te plannen.

  Om gebruik te maken van deze dienst is het noodzakelijk om eenmalig uw dossier te laten vrijgeven. Neem hiervoor telefonisch contact op met de assistente. 

 • Alle zorg die op advies of verwijzing van de huisarts plaats vindt gaat mogelijk van uw eigen risico af of wordt niet vergoed. Denk hierbij aan röntgenfoto’s, bloed afname, verwijzing naar de specialist in het ziekenhuis, de psycholoog enzovoort.

  Het is voor ons onmogelijk om elke patiënt hierin te voorzien van informatie op maat. Dit is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Voor passende en juiste informatie verwijzen wij u naar uw zorgverzekeraar. Voorkom onverwachte kosten door de zorgverzekeraar te raadplegen voordat u de afspraak heeft of het onderzoek laat plaats vinden!  

 • Wij krijgen dagelijks de vraag of wij een afspraak kunnen vervroegen. Helaas kunnen wij dit niet voor u doen. Alleen wanneer iets medisch gezien spoedeisend is kunnen wij dit voor u doen.

  Mocht u verwezen zijn met klachten die medisch gezien niet spoedeisend zijn maar de wachttijd voor u te lang zijn dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

  Voor contactgegevens van het bemiddelingsbureau van uw eigen zorgverzekeraar kunt u kijken op www.zorgverzekeraars.nl/zorgbemiddeling/.

 • Wij zijn een NPA- geaccrediteerde huisartspraktijk! In november 2022 is ons keurmerk verlengd voor 3 jaar.

  Visie

  De praktijk beoogt een laagdrempelige huisartsenpraktijk te zijn. Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat centraal. We zijn laagdrempelig, goed bereikbaar en efficiënt,  binnen onze mogelijkheden en beperkingen.

  Het kwaliteitsbeleid van onze praktijk heeft tot doel om elke patiënt de zorg en aandacht te geven die nodig is, met respect voor achtergrond, levenshouding/ instelling, karakter, persoonlijkheid en op een zinvolle, efficiënte manier omgaan met preventie, gezondheid en ziekte.